20% Rabattkod hos vårdväskan | Hannah's blogg
hannahphilip

Hannah's blogg

Annons

20% Rabattkod hos vårdväskan

I samarbete med vårdväskan:

Här vilar ett par (icke trötta) fötter efter en hel dags praktik. 

Hej på er! Som ni vet så har jag ju min praktik på sjukhuset just nu. Det är roligt och lärorikt och jag känner verkligen att  jag utvecklas dag för dag. Sedan jag började plugga har jag fått upp ögonen för vårdväskan som levererar otroligt snygga kläder, utrustningar och andra produkter för de som arbetar inom vården.

I torsdags testade jag deras snygga stödstrumpor och arbetsskor under en hel arbetsdag och är otroligt positivt överraskad. Jag som har ganska hög hålfot får ofta ont i hälarna av de flesta skor, och har därför alltid gått omkring i mina crocs och varit livrädd för att byta. Men efter att jag gått omkring i dessa skor under en hel arbetsdag så kände jag absolut ingenting utan det var så behagligt för fötterna. Dessutom är de snygga!

Däremot när jag tog på mig mina egna vinterskor igen så fick jag ont i hälarna efter en timma på stan. Det hade jag faktiskt aldrig tänkt på förut att jag brukar få. Så jag rekommenderar i alla fall starkt dessa skor.

Stödstrumpor är också viktigt att ha på sig när man är uppe och går mycket under dagarna för att undvika svullna och trötta ben. Tänk att man kan känna sig piggare i slutet av dagen bara genom att tänka på dessa saker.

Nu finns det säkert vårdpersonal och även andra här som skulle ha nytta av ett par sköna arbetsskor och stödstrumpor så här kommer en liten överraskning till er!

RABATTKOD:

Ni får nämligen 20% rabatt hos vårdväskan om ni uppger koden ZYHLFHQQ i kassan så skynda er att fynda. Erbjudandet gäller i 2 månader. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hannahphilip

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fiona

    Hej!
    Din rabattkod är inte giltig enligt Vårdväskan, men enligt ditt inlägg ska koden vara giltig i 2 månader. Alltså tom. 12 april?
    Jag vill gärna kunna ta del av din rabattkod. Hur gör jag?
    Mvh Fiona

Annons
stats