Jag sprang på Carola | Hannah's blogg
hannahphilip

Hannah's blogg

Annons

Jag sprang på Carola

Hej bloggen!

Jag och barnen har hängt vid stranden nästan varje dag nu i ett par dagar. Det blir olika stränder varje dag op grund av att vi inte har hittat något favoritställe än. Alla stränder är så fina och har sina fördelar så det är svårt att bestämma sig. Om någon undrar hur jag kan åka till stranden med tre barn varav den ena är en bebis så är svaret att J sov i vagnen som stod vid strandkanten medan jag och de andra två barnen byggde sandslott och plaskade i vattnet precis intill vagnen, så jag hade koll på alla tre samtidigt. Dessutom var denna strand väldigt liten och inget av barnen är speciellt intresserade av att gå längre ut, utan de nöjer sig lugnt med att vara intill strandkanten. När jag hjälpte barnen med sandslottet utbrast A “Tänk att mammor kan hjälpa till med sandslott”. Det känns bra att veta att man gör ett positivt intryck på barnen i alla fall. Här kommer lite bilder från olika ställen vi varit på de senaste dagarna.

 

Igår sprang jag på Carola vilket var en glad överraskning då hon var en av barndomens stora idoler. För mig var det självklart att hälsa, och det var så roligt att se att hon var precis lika trevlig i verkligheten som jag hade föreställt mig. Jag har aldrig haft problem med eller varit för blyg för att hälsa på kända personer, jag tycker tvärtom att det är ett kul minne för livet att ha träffat så fina förebilder som hon. Först tänkte jag inte ens ta en bild utan bara hälsa, men sedan var jag tvungen. Det är ju Carola ju.

 

En annan lustig sak hände igår. Ni kanske kommer ihåg storyn om brödrosten i vintras? Nästan samma sak hände med vår mikro igår. Vår mikrovågsugn har ju varit sönder i ett par dagar nu, och jag har varit i valet och kvalet mellan att köpa ny, köpa begagnad eller klara mig helt utan. En mikro liksom, finns det något tråkigare att lägga pengar på än sådant? Helst ville jag ju inte köpa en begagnad heller, men igår när jag av en slump bara körde förbi ett ställe där vi i vårt grannskap ibland ställer saker som vi vill ge bort till varandra så såg jag en vit kartong i ögonvrån och kände direkt “hoppas det är en mikro”!!. Jag hoppade ut bilen och tittade närmre på kartongen och insåg att det var en mikro! Första tanken var “den är säkert sönder eller äcklig”, men jag tog hem den ändå för att testa. Den både fungerade och såg bra ut. Jag gav den ändå en djuprengöring men nu har vi en mikro och slipper lägga ut tusen spänn på det!

Tycker ni att det är pinsamt att ta saker som andra slängt eller anser ni bara att det är bra för miljön? Jag tycker att det är lite pinsamt, men i nuläget var den nog ämnad för oss känns det som.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hannahphilip

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats