Lättad sjuksköterskestudent | Hannah's blogg
hannahphilip

Hannah's blogg

Annons

Lättad sjuksköterskestudent

sjuksköterskestudent

Idag måste jag säga är en stor vändpunkt för mig. Sedan i somras har jag kämpat med diverse tentor, praktik, tentor igen och så vidare. Jag har till stor del varit ensam med barnen samtidigt, och har dessutom varit sjuk väldigt länge och inte kunnat sova ordentligt på flera månader på grund av hosta och nästäppa. Donnie har också kämpat på och jobbat i Indien samtidigt som han har rest fram och tillbaka för att spendera tid med oss också. I somras hade jag dessutom två inskolningar att ta hand om samtidigt som jag tentapluggade samtidigt som jag var sjuk.

Mitt i allt detta när jag trodde jag hade det mesta under kontroll bröt Tim foten och vi åkte in och ut på sjukhuset för att vi var tvungna att röntga om, komma på återbesök etc. Tim fick gips och fick inte gå på foten (lycka till med en ettåring). Inte kort därefter försvann min barnvagn ute på en parkering. Jag blev såklart jätteledsen eftersom jag hade ont i ryggen och var beroende av vagn, särskilt när han hade brutit foten, men det löste sig till slut och vagnen kom tillbaka med hjälp av en snäll kvinna som hade lämnat in den hos polisen.  Mirakel efter mirakel har hänt sedan dess mitt i all pluggstress.

Jag har minst sagt blivit testad i både tålamod och stresstålighet. Jag har inte ens nämnt hälften av allt som har hänt, men tack och lov med hjälp av min man har jag lyckats plugga mig igenom allt som behövts, klarat diverse tentor och praktikperioder, och idag klarade jag den sista tentan som stod på tur innan jag går in i termin 5. Det känns verkligen bra och jag vet med all säkerhet att jag har klarat tentan! Så nu ska jag fira på något sätt, än om det bara blir en lugn stund med familjen, för det är vi värda allihop, vi som har kämpat tillsammans. Mitt i allt detta så är jag först och främst mamma och fru, ingenting är viktigare än det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hannahphilip

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna-Maria

    Så kämpigt det låter! Bra jobbat att ha tagit dig igenom det och vad skönt att ha klarat tentan! 🙂 Hoppas du får lite tid för att återhämta dig nu. 🙂

  2. Pauline Stenwall

    Heja heja! Jag börjar termin 2 nu och hade sjukt barn större delen av anatomi och fysiologi tentan och mannen är bonde. Jag känner verkligen din frustration. Heja oss mammor och superkvinnor 💪🏼😊

Annons
stats